• Frederiksborg Byskole

Byskolens fodboldhold vandt 21 - 1

Vi spillede mod Hillerødsholmskolen, og var glade for de mange hjemme-publikummer, der var mødt op for at støtte vores hold. Det giver en god stemning. Læs gerne mere under linket.

Nyhed billede
Olle 9.i er holdets Anfører, og styrer og støtter spillerne med sikker hånd, og positive kommentarer. Olle scorede selv 4 gange, og fik helt velfortjent dagens Fidusbamse.
De nye 7. klasser er blevet suppleret med Carla fra 5.A. Søs 7.i scorede 3 mål og Kathrine (Ke) scorede 2 mål. Iris 7.D og Olivia 7.I spiller Kant hhv. Back. Alle fem spillere fra 5. + 7. klasse lader til at være faldet godt til på holdet.
Holdet er også blevet suppleret med Martha, Rigmor og Marika fra 9.A, som har været friske til at melde sig, så holdet råder over en reserve.
Stamspillerne fra sidste år forklarer holdets succes i disse 2 første kampe: Sille 8.B + Brede 8.i + Winther 8.i + Frede 8.i + Tvillingerne i 9.A + Ceyda 9.B + Anso 9.i + AC 9.i - der har spillet med meget stor overbevisning og vilje. Efter kampen kunne Brede f.eks. ikke huske, hvor mange mål hun havde scoret - men det var der heller ingen andre, der ku' .... det var bare mange !
Kampene bliver fra nu af sværere og sværere, så vi håber på så mange heppere som muligt på vores alle sammens hold.
  • 30-09-2016
    PU-møde ·