Billedet på sidehoved
 • Frederiksborg Byskole
 • Kurt Corfixen den 26-01-2015
  Se bilag!
 • ikon
  Andreas Mørup den 23-01-2015
  Til skolens forældre
   
  I perioden fra onsdag den 18. februar til fredag den 13. marts 2015 vil Hillerød Kommune gennemføre en undersøgelse af forældrenes tilfredshed med kommunens folkeskoler. Det sker som opfølgning på den forældretilfredshedsundersøgelse, Hillerød Kommune gennemførte på skoleområdet i 2012. Undersøgelserne gennemføres ligesom i 2012 inden for rammerne af Kommunernes Landsforenings koncept for sammenlignelige brugertilfredshedsundersøgelser. Læs mere her: www.kl.dk/btu
   
  I lyset af skolereformen har Kommunernes Landsforening, Undervisningsministeriet og Danmarks Evalueringsinstitut revideret spørgeskemaet for brugertilfredshedsundersøgelser på skoleområdet og tilføjet nye spørgsmål til spørgeskemaet, som relaterer sig til læringsreformens nye elementer.
   
  Trods ændringerne af spørgeskemaet vil det stadig være muligt at sammenligne resultaterne af undersøgelsen med resultaterne fra forældretilfredsundersøgelsen i 2012.
   
  Den 18. februar vil der blive udsendt link til undersøgelsen på ForældreIntra, og spørgeskemaet skal udfyldes én gang pr. elev. Spørgeskemaet skal således udfyldes flere gange, hvis I har flere børn indskrevet på skolen eller på andre af kommunens folkeskoler.
   
  Forældretilfredshedsundersøgelsen er et redskab til at komme i dialog udviklingen af skolen, og vi vil derfor opfordre så mange forældre som muligt til at deltage i undersøgelsen.
 • ikon
  Nini Vilhelmsen den 13-01-2015
  Kære alle. Vedhæftet kan I læse nyhedsbrevet for januar måned. Mvh. Nini Vilhelmsen
 • 03-02-2015
  09:00-12:00
  skoletilbud 'Forskellige Rum' på Hillerød Bibliotek · 6C
  1

Indvielse

Nyhed billede
Indvielse med overraskelser