Velkommen til Frederiksborg Byskole

Hans Thyge Herman Andersen den 21-08-2017
    Ekstra Bladets SKOLEFODBOLD 2017 - 2018:
    Taktik-møde for Pigespillere onsdag kl. 10.15.
    Taktik-møde for Drengespillere torsdag kl. 11.15.
    Janus Olsson den 17-08-2017
    Kære forældre og elever
    Vi nærmer os tiden, hvor hele skolen, traditionen tro, afholder Byskolympiske Lege. Vedlagt er lidt information om dagen.
    Mvh. Udvalget
    Jill Larsen den 11-08-2017
    Kære Forældre: Kom på ForældreIntra ved brug af UNI-Login.
    Pr. 1. sept. 2017 vil eneste mulighed for at komme på ForældreIntra fremover være via login med UNI-Login. Følg nedenstående

www.frederiksborgbyskole.skoleintra.dk
    Her trykkes på ForældreIntra
    Dernæst - i det grønne felt  BRUG UNI-LOGIN

Når der er trykket på denne, fremkommer UNI-Logins loginindbillede, og her vælges:
    Glemt brugernavn eller adgangskode

Herefter fremkommer billedet: Vælg Log på med NemID

Når dette er gjort, modtager I helt automatisk jeres nye UNI-Login, for det er nu dit Brugernavn.
    Notér dit brugernavn, det er det du fremover ALTID skal benytte,  og som det står, med små bogstaver.
    Vælg dig en adgangskode og gentag ny adgangskode
    Den nye kode virker med det samme - OG NU er du på ForældreIntra.

Velkommen tilbage i trafikken:-)

Det er super fedt, at mærke energien ved skolestart. Når vi pludselig alle skal i skole, kan der blive "gang i den" ude på Carlsbergvej om morgenen.

Nyhed billede
Når vi alle skal i skole om morgenen, så er der et ord, der går igen og igen. SIKKERHED. Når jeg tænker på sikkerhed, så tænker jeg også på, at vi alle skal bidrage til at sikre vores fælles vej til skole.

Uanset, om du kommer gennem skoven eller tager turen på Carlsbergvej, så er det vigtigt, at huske på, at vi skal være gode til at tage hensyn til hinanden i trafikken.

Vi har stadig en "kys og kør" ordning ovre på ramblaen ved stationen. Vi har nogle fantastiske skolepatruljer ved begge vores overgange på Carlsbergvej.

Husk at være en god rollemodel for andre i trafikken. Benyt vores overgange og vis respekt for det arbejde vores skolepatruljer laver.

Det kan være meget fristende, at sætte af ovre på grus pladsen overfor skolen, hvor der lige om lidt vil være byggeplads. Det kan bagefter også være fristende, blot at køre ud fra pladsen, hvor man befinder sig, uden at tage hensyn til, hvor udkørselen er. Det er FARLIGT. I morges sås flere, der uden at vise hensyn for de bløde trafikanter, kørte henover fortovet flere steder.

Som skole henstiller vi til, at man benytter vores "kys og kør" ordning eller lader sine børn være selvtransporterende.

Så kan vi alle komme sikkert i skole :-)
  • 23-08-2017
    LP-møde, 2. årgang ·