Velkommen til Frederiksborg Byskole

Jill Larsen den 12-09-2016
    Indskrivning i børnehaveklasse.
    Hvis du har et barn, der fylder 6 år i 2017, skal barnet snart indskrives i skole.
    Indskrivningsportalen er åben.

Indskrivning skal ske, senest den 22. januar 2017.
    Janus Olsson den 12-01-2017
    Danmarks Indsamling 2017 - Gør en god gerning!
    Igen i år kan du og dine børn lave gode gerninger sammen med DR Ramasjang, DR Ultra, landets biblioteker og Ole Kirk's Fond.
    For hver gode gerning du laver, giver Ole Kirk's Fond 25 kroner til Danmarks Indsamling, som støtter projekter rundt i verden. Denne gang går pengene til sultende børn.
    OBS! Alle godhedsbeviser skal afleveres på biblioteket senest torsdag den 2. februar kl. 12.00.
    Hvordan gør man? ... Gør en god gerning ... eller gerne mange :-)
    Print et Godhedsbevis eller hent det på biblioteket. Skriv på Godhedsbeviset, hvad din gode gerning var. Hvis du har lavet flere gode gerninger, skal du skrive på flere Godhedsbeviser.
    Aflever alle dine Godhedsbeviser på dit bibliotek, så pengene bliver givet til Danmarks Indsamling.
    Hvad er en god gerning?
    En god gerning er at gøre noget, som gør noget godt for én anden og som gør ham eller hende glad. Altså skal du gøre noget for én eller flere andre, som er godt og som de bliver glade af.
    Mvh. Biblioteket
    Andreas Mørup den 12-01-2017
    Kære alle forældre på Frederiksborg Byskole. Her er vedhæftet informationsbrev om den kommende forældretilfredshedsundersøgelse. I vores bestræbelser, på sammen at kunne skabe en endnu bedre skole for os alle, er det vigtigt for os, at så mange som muligt for svaret på undersøgelsen.
    Undersøgelsen vil være tilgængelig på Forældreintra fra uge 4.
    På vegne af Ledelsen - Andreas Mørup - Afdelingsleder

Det Sorte Skib